Eugen Ungureanu
  • Male
  • Bucharest
  • Romania
Share

Gifts Received

Gift

Eugen Ungureanu has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Eugen Ungureanu - telefon: 0722.410.597 - www.musik.ro

Profile Information

Relationship Status:
Married
Bio:
Eugen Ungureanu – Un cantautor cu mare priza la public !

Eugen Ungureanu este fara indoiala un artist complet. Pe langa faptul ca este producator artistic si conduce deja binecunoscuta Casa de Productie Electro Star, stie foarte bine sa se puna si in postura de artist interpret sau DJ la petrecerile unde este invitat. Contactandu-l am constatat ca agenda sa este foarte incarcata si rar reuseste cineva sa-l angajeze pentru un spectacol orasenesc, nunta sau botez daca nu i se adreseaza cu cel putin cateva luni inainte de eveniment. L-am cunoscut ca un om cu un caracter puternic dar in acelasi timp altruist si pus pe distractie. Stie sa faca antren si sa echilibreze muzica pentru tineri cu cea a invitatilor de varsta a doua, este permanent pregatit sa ofere muzica de cea mai buna calitate, veche si noua(abia aparuta pe MTV sau Kiss TV) dar sa si dozeze atmosfera de la ambianta tip café pana la nemuritoarea noastra muzica populara, in asa fel, incat, pur si simplu oamenii sar de la masa pentru a nu rata un anume program muzical. Eugen Ungureanu este in acelasi timp modest dar isi cunoaste in aceeasi masura talentul si valoarea. Este impresarul si organizatorul de mari spectacole in toata tara, avand colaborari mai mult decat deosebite cu artisti(si dau aici doar cateva exemple)cum ar fi Andra, Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Grupul de Umor Voua, Benone Sinulescu, Stefania Rares, Alexandru Jula si multi altii. Este neobosit, avand o activitate prestigioasa si in presa, radio(Star Musik) si Televiziune. Daca stii sa canti si ai un minimum de talent, ti-l faci imediat prieten, pentru ca este deschis la colaborarile de pe oricare palier ale piramidei show-biz-ului. Este una din persoanele pe care le gasesti usor la telefon si iti raspunde cu vocea sa calda si inconfundabila. L-am rugat pentru cititorii nostri care doresc sa se afirme pe acest plan, sa publicam numarul sau de telefon. Asadar notati-va cu mare grija in agenda personala: 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro
Succes !
Website:
http://www.musik.ro
Profession:
DJ, MC, Singer, Artist
Location (City, State):
Bucharest ro

Casa De Productie Electro Star - 0722.410.597

Casa de Productie Electro Star a luat fiinta in anul 1999, prin vanzarea actiunilor de la RADIO 21-ONESTI, pornind la drum cu un capital de peste 500.000.000 lei.Ca prioritati avem promovarea tinerelor talente din intreaga tara. In ultimii ani Electro Star este considerat a fi una din institutiile musicale cele mai prolifice din Romania. De ce? Pentru ca Directorul Eugen Ungureanu, el insusi iubitor de muzica, orchestrator si compozitor, urmareste aducerea in prim plan a muzicii de calitate!
Obiectivele noastre sunt :
1. Realizarea de compilatii cu muzica pentru copii si tineret avand ca prioritate promovarea lor pe Radio si Televiziune.
2. Promovarea muzicii religioase si a exponentilor acesteia-vezi Pr.Eugen Budau din Bacau si Pr.Vasile Pana din Focsani.
3. Reconsiderarea muzicii Generatiei de Aur-vezi Trupa Savoy (Marian Nistor).
4. Reabilitarea muzicii locale si stimularea artistilor cu reale aptitudini vocale si mai ales a celor care studiaza sau canta la un instrument precum si sprijin deosebit pentru debutanti.
Unde:
1. In Onesti : Prin Studioul de Inregistrari din str.G.Bacovia Nr.14 si Radio Star Musik
2. In Bacau : In colaborare cu Societatea Culturala Ateneu si cu sprijinul Prof.Ion Banica
3. In Bucuresti - Cu sprijinul televiziunilor : KissFM, OTV, DDTV si RADIO ROMANIA.
4. In Iasi : In Colaborare cu Radio Iasi-Mihaela Munteanu-Emisiunea Meridian, George Vanvu, Mona Valceanu-Emisiuni Copii, Aurel Bruma-Redactia Divertisment si Corneliu Muresanu-Seful Redactiei Muzicale.
5. La Targu Mures : Radio TG. Mures
6. La Constanta : Radio Vacanta
7. La nivel National : Prin intermediul Clubului Star Musik(care cuprinde elita muzicii pentru copii din Romania), precum si prin emisiunile prezentate de Eugen Ungureanu la OTV in colaborare cu Marian Nistor si Dorina Paraschiv, Dumitru Lupu, Viorel Gavrila s.a.
Promovare internationala : prin pagina proprie de internet si prin participarea membrilor Clubului la Festivaluri Europene si peste Ocean, precum si prin actiuni culturale cu sprijinul comunitatilor si fundatiilor romanesti din strainatate.

Albume Aparute :
1. Muzica pentru Copii : Albumul Cantati cu Noi –Vol 1-10
2. Flores Amicitiae – Corul Liceului Catolic din Bacau
3. Duo Ram Tam Tam (Antonia Margasiu si Ramona Hanganu) actualmente Trupa Funny
4. Cascada Inghetata – Dragos Damsa – Bacau
5. Crina Surdu – Iasi
6. Trupa Similar – Pascani
7. 5 CD-uri Delfinul de Aur
8. CD – Constelatia Necunoscuta – Vaslui
9. Bianca si Diana Catana
10. Alexandra Mera – Botosani
11. Martisoare Muzicale – 3 volume
12. Cantece de Iarna – peste 10 volume
13. Muzica Culta : Corala Ateneu din Bacau ( 2 CD-uri )
14. Muzica Pop : Romeo Ifrim, Lica Chitcan, Eugen Ungureanu si Albume Copii Botosani, Iasi, Craiova si Dorohoi
15. Muzica Populara : Formatia Miorita, Florin Popa, Jocuri Populare Romanesti, Ionica Mutu, Viorel Ciorba, Maria Ursu, Nela Duhu si Ionel Mandache.
16. Muzica de Promenada : Fanfara Fundatiei Omenia condusa de Prof. Eugen Bertea
17. Muzica Religioasa : Pr. Eugen Budau din Bacau - 6 casete si 7 CD-uri (dintre care un album in Limba Germana).Urmeaza un DVD cu 10 videoclipuri !
18. Muzica Latino : Eva Jianu – TG. Ocna –Poveste de Amor Latino.
19. Muzica Techno : Elena Ionescu din Caracal – Craiova ( actualmente membra a trupei Mandinga)
20. Dublu Album CD – Festivalul International Ti Amo 2001 – 2007 ( Romani si Straini ) in fiecare an.
21. Proiecte Imediate : Albume pentru Trupa Savoy ( Marian Nistor si Dorina Paraschiv Nistor ).
- DVD cu Muzica Populara : Nela Duhu
- DVD cu Muzica Pentru Copii
Un Album cu Cantece De Craciun : Pr. Eugen Budau ( aparitie – jumatatea lunii decembrie – Magazin Muzica – Bucuresti ).
Colinde Cantate de Copii – Dorohoi.
Artistii promovati si sponsorizati de Casa de Productie Electro Star au videoclipuri difuzate pe posturile de televiziune : ETNO, OTV si DDTV.

Eugen Ungureanu's Photos

  • Add Photos
  • View All

Eugen Ungureanu's Videos

  • Add Videos
  • View All

Eugen Ungureanu's Wall

Spectacole in Spania !

Eugen Ungureanu organizeaza spectacole in Spania pentru zonele: Madrid, Bilbao, Barcelona, Malaga, Sevila, Valencia si Zaragoza pentru comunitatile romanesti.

Rugam reprezentantii locali sa ia legatura cu noi !

Asiguram seriozitate si promtitudine !

Colaborari deosebite cu Fuego, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Radu Ille, Florica Zaha, grup umor Voua, Octavian Ursulescu, Adriana Antoni, Benone Sinulescu, Mihai Traistariu, Bambi, Stefania Rares, Nelu Vlad-Azur,… Continue

Posted on February 9, 2009 at 6:20am

Spectacole in Italia !

Eugen Ungureanu organizeaza spectacole in Italia pentru zonele: Roma, Torino, Milano, Florenta, Genova, Napoli, Venetia si Siracusa pentru comunitatile romanesti.

Rugam reprezentantii locali sa ia legatura cu noi !

Asiguram seriozitate si promtitudine !

Colaborari deosebite cu Fuego, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Radu Ille, Florica Zaha, grup umor Voua, Octavian Ursulescu, Adriana Antoni, Benone Sinulescu, Mihai Traistariu, Bambi, Stefania Rares, Nelu… Continue

Posted on February 9, 2009 at 6:17am

Spectacole in Anglia !

Eugen Ungureanu organizeaza spectacole in Anglia pentru zonele: Londra, Bristol, Manchester, Liverpool, Edinburgh, Dover si Oxford pentru comunitatile romanesti.

Rugam reprezentantii locali sa ia legatura cu noi !

Asiguram seriozitate si promtitudine !

Colaborari deosebite cu Fuego, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Radu Ille, Florica Zaha, grup umor Voua, Octavian Ursulescu, Adriana Antoni, Benone Sinulescu, Mihai Traistariu, Bambi, Stefania Rares, Nelu… Continue

Posted on February 9, 2009 at 6:14am

Casa De Productie "Electro Star" - telefon: 0722.410.597

Casa de Productie Electro Star a luat fiinta in anul 1999, prin vanzarea actiunilor de la RADIO 21-ONESTI, pornind la drum cu un capital de peste 500.000.000 lei.Ca prioritati avem promovarea tinerelor talente din intreaga tara. In ultimii ani Electro Star este considerat a fi una din institutiile musicale cele mai prolifice din Romania. De ce? Pentru ca Directorul Eugen Ungureanu, el insusi iubitor de muzica, orchestrator si compozitor, urmareste aducerea in prim plan a muzicii de… Continue

Posted on February 9, 2009 at 5:18am — 1 Comment

Comment Wall (2 comments)

You need to be a member of True Skool Network to add comments!

Join True Skool Network

At 12:14am on February 10, 2009, Eugen Ungureanu said…
Clubul Star Musik este o veritabila scoala a vedetelor din Romania si nu numai(pentru ca avem membrii si peste hotare)avand in componenta cei mai valorosi artisti ai momentului.Colaboram in prezentarea evenimentelor noastre cu Octavian Ursulescu, Titus Andrei, Carmen Aldea Vlad, Mala Barbulescu, Ileana Sipoteanu, Alexandra Ungureanu, Sandel Balan(tatal Andreei Balan), Mihai Vanica si Marian Nistor de la trupa Savoy. Daca esti talentat si doresti un album sau vrei promovare pe Radio si Televiziune atunci ia legatura urgent cu noi. Numele meu este Eugen Ungureanu si ma poti suna la telefon-0745.503.350. Succes !
At 3:03am on February 9, 2009, Eugen Ungureanu said…
Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Mihai Traistariu, Andra, Directia 5, Ileana Sipoteanu, populara-Geta Postolache, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan. Sunati si la 0722.410.597 sau http://www.musik.ro Orice artist pentru evenimentele tale !
 
 
 

Best guide to hip hop, soul, reggae concerts & events in San Francisco Bay Area, Los Angeles & New York City + music, videos, radio and more

Connect

Bookmark and Share

Win Tickets

Michael Franti & Spearhead
Friday, Oct 11 @ Fox Theater, Oakland

Hobo Johnson
Sunday, Oct 13 @ The Warfield, SF

CLIPPING. feat. Daveed Diggs
Monday, Oct 14 @ New Parish, Oakland

G Perico
Sunday, Oct 20 @ New Parish, Oakland

Big Daddy Kane
Saturday, Oct 26 @ Yoshi's, Oakland

DJ Quik Live!
Thursday, Oct 31 @ New Parish, Oakland

The Midnight Hour Show (Ali Shaheed Muhammad and Adrian Younge)
Sunday, Nov 10 @ New Parish, Oakland

Little Brother
Saturday, Nov 23 @ August Hall, SF

Hieroglyphics
Thu, Dec 5 @ UC Theatre, Berkeley

TOP PICKS

Members

Photos

  • Add Photos
  • View All

Groups

Latest Activity

Editor's Pick posted discussions
16 hours ago
Ms Carmen PlatinumVoicePR posted a blog post

[PRODUCER] BENNY BEAT-MAKER DELIVERS HIS BRONX SOUND | @bennymaker

NEED TRACKS FOR YOUR NEXT PROJECT? BENNY BEAT-MAKER IS YOUR ANSWER   "When you grow up doing music in the Jackson Heights projects- the New York borough of the Bronx--You must remain focused and dedicated to your craft. Benny BeatMaker is one of the contenders. Thirty-four-year-old producer, Benny BeatMaker has been making beats ever since he was eleven years old. He made his first beat after finding an "I love Kitty" Casio keyboard in a junk pile in the back of my building. After discovering…See More
yesterday
Editor's Pick posted a discussion

En Vogue Reunite With ALL Members

By Sam • Oct 11th 2019The ladies of En Vogue have dissolved their differences and regrouped – all five members, past and present.For the trio incarnation (comprised of Cindy Herron, Terri Ellis, and Rhona Bennett) were joined by originals Dawn Robinson and Maxine Jones for a very special occasion last night…See More
Saturday
Editor's Pick posted discussions
Friday
bosshogg posted discussions
Friday
Editor's Pick posted an event
Thumbnail

Logic at Chase Center, San Francisco

October 13, 2019 from 7:30pm to 11pm
SUNDAY, OCT 13 Logic: The Confessions of a Dangerous Mind TourChase Center, SAN FRANCISCO, CA 7:30 PM>> BUY TICKETS…See More
Thursday
An event by Editor's Pick was featured
Thumbnail

J Boog at The Midway, San Francisco

October 13, 2019 from 12pm to 11pm
Croptober Fest with J Boog, Common Kings & More with J Boog, Common Kings, SIZZLA, FIJI, Sammy J, Patoranking, Afro B, Gyptian, Dead Prez, Bigbody cisco, Young Fyah, VEYN DJ SLIM , DJ Rolo, WEST AFA, DJ GREEN BSunday, October 13th 2019 Doors 12:00 PM - Show 12:00 PM PDT This event is 21+THE MIDWAY 900 Marin St San Francisco, CA 94124See More
Thursday
Editor's Pick posted videos
Thursday
2 videos by Editor's Pick were featured
Thursday
bosshogg posted discussions
Thursday
Editor's Pick posted discussions
Wednesday
Editor's Pick updated an event
Thumbnail

The 4th Annual Environmental Equity Summit feat. Sol Development, Locksmith & Triple Threat DJs at Cornerstone, Berkeley

October 18, 2019 from 7pm to 11pm
FRIDAY, OCT 18 Hip Hop for Change in association with 350.org, Surfrider Foundation, Sierra Club & SF Baykeeper present The 4th Annual Environmental Equity Summit Adding Color To The Green MovementThe Environmental Equity Summit is a bold platform for representation and activism that elevates and amplifies the voice and…See More
Wednesday

© 2019   Created by Ren the Vinyl Archaeologist.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service